Houtskoolmand Large Smokin’ Flavours

 59,90 incl. BTW

Een houtskoolmand zorgt voor optimale luchtstroom in de kamado en hierdoor is de temperatuur beter en gemakkelijker te regelen. Na gebruik gemakkelijk de as te verwijderen na een barbecue sessie.

Op voorraad

Gratis verzending op bestellingen vanaf €75,-

  • Voor 16:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden
  • Kamado’s worden op afspraak geleverd!
  • Vragen? Bel of WhatsApp: +31626460072
  • Niet goed? Geld terug!
  • 14 dagen retourneren
Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Smokin’ Flavours Houtskoolmand Large
Deze kolenmand zorgt voor optimale luchtstroom in de Kamado en hierdoor is de temperatuur beter en gemakkelijker te regelen. Na gebruik gemakkelijk de as te verwijderen na een barbecue sessie, hierdoor heb je minder onderhoud en ook is de Kamado zuiniger in verbruik gezien er minder verloren gaat met het schoonmaken.

Na gebruik is de houtskoolmand gemakkelijk aan te vullen waardoor je de overgebleven houtskool gewoon met de volgende sessie gebruikt! De mand is voorzien van een handig uitneembare scheidingswand waarmee twee temperatuur zones kunnen worden gecreëerd, voor direct en indirect grillen. Dit is ook super handig voor het gebruik van een rotisserie in de Kamado. 

RVS Charcoal Basket
Deze houtskoolmand is geschikt voor large kamado’s zoals de Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe, OUTR, Keij Kamado, Yakiniku, Grill Guru enz!

Extra informatie

Gewicht3 kg
Materiaal

RVS

EAN

6017449669624

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houtskoolmand Large Smokin’ Flavours” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *